2009. július 15., szerda

Nyár


És megint egy Simon kihívás! Csodálkozom magamon, hogy én, aki olyan nehezen álltam rá a hagyományos scrap készitésére, mennyire belejöttem. Szinte kényszert érzek rá, hogy félretéve sok háztartási feladatot, "gyorsan" összedobjak egy-egy oldalt. De csak addig lezserkedhetek, míg Apa Szárszón van, szeptembertől azt hiszem rövidebb lesz a gyeplő. Ezt a képet neki készitettem engesztelő ajándéknak (meg egy kicsit lekenyerezésnek)

Szemesen, a kikötőnél van egy nagyon jó kis halsütő, erre a fogasra 20 percet vártunk, de megérte!
Ja, és a kihívás lényege: nyári gyümölcsökkel ill. azok színeivel kellett képet késziteni. Remélem sikerült!6 megjegyzés:

Timcsoca írta...

Hát szerintem tuti sikerül vele lekenyerezned!! Nagyon szép, nyáris oldal! A színek és a domború kommentcímkék különösen tetszenek!

Köszi, hogy részt veszel a kihívásban!:)

Ányi írta...

Szuper színpárosítás és milyen jjól odabiggyesztetted a szavakat! Nagyon tetszenek a dinnyék meg a cseresznye és a tépések is. Tuti nem lesz szigorú veled :-))

Lorraine A írta...

Oh I do love seeinmg your wonderful scrapbook pages ! Fantastic !! Perfect photo for our challenge :-)

Thanks for joining the Simon Says Stamp Challenge :-)
Lorraine and the DT

Merika51 írta...

Szerintem is ezzel leveszed a lábáról!Azt meg ne gondold, hogy kevesebbet fogsz scrap-el foglalkozni ha valami megfertőzött......! Egy idő után már "muszáj" csináni, és beépül a napi programodba!

Iris írta...

Wow your LO is brilliant, fantastic photo and sweet fruits.

Thanks for joining the Simon Says Stamp Challenge.

Hugs
Iris and the DT

debby4000 írta...

Fabulous layout, lovely details and great photo.
luv
Debby