2009. július 13., hétfő

Egy régi születésnap



Ezt a képet Simon Says Challenge kihívására készitettem. Nem voltam biztos benne, hogy elfogadják-e, mivel a kihívásban az szerepelt, hogy a fekete-fehér bélyegzőlenyomatot kell "felöltöztetni" szinezett papirruhába.De mivel nekem bélyegzőm nincs, van viszont rengeteg ff. fotóm, megkérdeztem Timcsót, hogy indulhatok e. Ő továbbitotta a kérdést Simonéknak, akik azt üzenték, hogy kiváncsian várják.
Hát ez lett belőle. A fotót 2 példányban hivattam elő, az egyik lett az alap, a másikról pedig Dórikám hímzett blúzát körbevágtam, kiszineztem, és visszaragasztottam. A tortát is kivágtam, ráragasztottam egy vastagabb kartonra, , fehér kartonból gyertyát csináltam és a tortát fehér üvegkontúrral feldiszitettem. Ja, és tortapapirt tettem alá.
Felhasználtam: hullámkartont, amire egy darab tapétát varrtam, megtépkedtem, körbeégettem. A fotó alá egy Rayheres papirt téptem, az indát egy Ikeás poháralátétre rajzoltam és vágtam ki. A tortapapir szintén Ikeás.






5 megjegyzés:

Timcso írta...

Már elnézést, de ez állati klassz lett! Milyen nagyon ötletes!! Szuper vagy! Gyönyörű oldal szép színekkel, a kis kék virágok nagyon tetszenek, nagyon jól mutatnak! Gratulálok!:)

Kata írta...

Szuper ötleteid vannak! Nagyon szép lett az oldalad.

Timcso írta...

..és Köszönöm, hogy részt veszel a kihívásban!!:) (pirulós szmájli)

debby4000 írta...

Stunning layout, what wonderful details.

Thanks for joining in the SimonSaysChallenge this week.
luv
Debby

Lorraine A írta...

Gorgeous LO !! Very pretty photo and you decorated it beautifully :-)Stunning work ! :-)

Thanks for joining the Simon Says Stamp Challenge :-)
Lorraine x

don't forget the hidden blog candy ! :-)