2009. január 16., péntek

BOLDOG ÚJÉVET!

Hát itt vagyok! Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki idetéved.

Ezt a blogot azért kezdtem el irni, hogy új barátaimnak, ismerőseimnek megmutathassam egy hatvanon felüli, de fiatalos, kissé túlsúlyos, nagymamakorú, de sajnos még unokátlan nőszemély hobbijának termékeit.
Netezés közben bukkantam a scrap.hu oldalra, és annyira megtetszett amit csinálnak, hogy ottragadtam. Nagyon jó a társaság, öröm nézni, ahogy segitik egymást, örülnek egymás sikereinek, magánéleti bánataikat, örömeiket is megosztják egymással. Mivel a lányok többsége a gyerekem lehetne, nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy befogadtak maguk közé.
Úgy tervezem, hogy ide töltöm fel azokat tárgyakat is, ami nem scrap, bár mióta komolyabban elmélyültem benne, egyszerüen nem jut időm másra. Pedig éjfél előtt sosem állok fel a gépemtől,mégis úgy érzem, nagyon keveset "alkotok".
Lányok, nézzétek el nekem a blog külalakját, mert egyenlőre annak is örülök, hogy ezt össze tudtam hozni(persze,az animációkat meg az oldalmodulokat a férjem tette fel). Talán majd szép lassan megtanulom.


3 megjegyzés:

{Hana} írta...

Éljen, éljen!! :D Örülök, hogy Te is elkezdtél blogolni! :-)) A zene és a macska nálam abszolúte és hiper - über - giga kedvenc (ezt a férjemtől tanultam - ő meg a suliban a kölyköktől;-) !!! :-)))) Szóval én máris imádok ide járni ;-)

Katica írta...

Dejóóó hogy végre Te is blogolsz!!!Jipiiiiii!!!
Alakul ám majd fokozatosan,nem kell aggódni.úgy belejössz pár nap mulva hogy abba sem tudod majd hagyni :-D

Christine írta...

Ügyes vagy! Fog ez menni! :-))