2010. február 27., szombat

SCRAPCHAT

Ez már talán a negyedik alkalom volt, amikor én is résztvettem ezen a jó kis esti bulin. Ülünk a számitógép előtt (természetesen mindenki a sajátja előtt, otthon) előkészítve egy csomó scrap-pes cucc, valami kis itóka, nassolnivaló, bekapcsoljuk a Scrap.hu chatszobáját, köszönünk, örülünk egymásnak, nagy a zsizsegés, mindenki a 4 sorral előbbi kérdésre válaszol, szóval egy nagy, jókedvű káosz az egész. Tegnap például 5 perc után beugrott a Kern féle "Belváros"kabaré a kivehető ajtajú NDK turmixgéppel, ebből idézgettünk.

Ez a nyüzsi addig tart, amig a chat levezetője el nem kezdi az instrukciók ömlesztését és mi elkezdünk dolgozni. Persze közben is megy a duma, ezért dupla annyi idő alatt lesz végeredmény. Ha 8-kor kezdünk, éjfélre általában már van aki fel is tud tölteni.

Én például a tegnapi oldalamat nem tudtam befejezni, mert volt egy olyan fázis, amikor varrni kellett, fél órán keresztül kerestük Apával a varrógépemet, mikor rájöttem, hogy Argentina előtt kölcsönadtam Eszternek, hadd gyakoroljon.
Igy aztán ma délelőtt fejeztem be. Íme az oldalam:

A fotó január 23-án készült, amikor a hegyek között egy fennsikon ezt a gyönyörű tisztást találtuk. Egy nagyon gyors folyású hegyi patak vágta ketté a rétet, én még ilyet nem láttam, egyáltalán nem volt szintkülönbség a víz és a fű között. A két parton lovak, marhák, lámák békésen legeltek egymás mellett, körben a hegyeken ültek a felhők, itt lenn csodálatosan sütött a nap.









4 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Gyönyörű lett az oldalad! :) És jó volt nézegetni a többi képet is!

Rucola Designs írta...

Olvadok! Nagyon imádom! :)

Unknown írta...

Wow this page is beautiful and so are those photos

Timi írta...

Ez tényleg nagyon jó kis oldal lett. Olyan bájos romantikus. Örülök, hogy pár képet feltettél még mellé. Elnézegetném naphosszat.