2009. október 20., kedd

F is for Flying

Az ABCChallenges-en olvastam ezt a "repülős" kihívást, és rögtön eszembejutott, hogy lassan egy éve, hogy elrepült a lányom.
A másik ok, amiért megcsináltam ezt a képet, már régebben piszkálta a fantáziámat, milyen lenne egy digitális oldalt majdnem egy az egyben átültetni hagyományosba. Hát ilyen!


A digi képet kinyomtattam alapnak, a rajta levő fotót, és a lányom nagyalakos képét külön nyomtattam, kartonra ragasztottam, és úgy került a helyére. A repülőtől fehér fonallal útvonalat varrtam a képre, a lányom nyakába díszszalagból egy sálat tettem.

A madár (aki egyébként sirály) szájában egy megcimzett "airmail"-os boritékot visz. A kép szélét ragasztóval bekentem, és kék csillámport szórtam rá.

A bőröndöt kartonból hajtogattam, a fogója forrasztó ón meghajlitva.

És ez a digitális kép.

8 megjegyzés:

Ányi írta...

Hát ez valami szuper lett! Nemcsak az ötlet, de a kivitelezés is csúcs!!!

Budaházi Brigitta írta...

Klári, nagyon tetszik!!!!! Annyira szeretem ezeket az ötletes megvalósításaidat. Jaj, az a húzós bőrönd a hagyományoson!!! Meg a repcsi, az útvonala, meg a madár a levéllel... No, azt hozzáteszem, hogy megint bekönnyeztem. Teljesen átérzem a motivációdat, hogy miért készítetted ezt az oldalt. Nekem is úgy hiányzik a hugicám, pedig "csak" Dublinban van, és évente 4-5 alkalommal hazajön... Ölelke.

Vera írta...

Sztem tökéletesen kivitelezted az átkonvertálást! :D Nagyon nagyon szép lett hagyományosban (is)! Grat!

Janka írta...

De szuper lett! Nagyon tetszik a levélke :)

Köszi a galériát, kedves, hogy megmutattad :) (Be lett ígérve az út, remélem, nem jön közbe semmi, és tavasszal láthatom a gyönyörű Toszkánát.)

Tittina írta...

Nekem sokkal jobban tetszik a hagyományos! Amúgy nagyon szeretem a stílusodat!

Unknown írta...

Klari tudom, hogy kitol kell Scrapbook leckeket vennem. Vegig nezve az utolsokat csodalatosak. Most probalok magamba lelkierot venni, hogy Mesi lanyomet elkezdjem, aki nov 1-en lesz 1 eves s szeretnem az elso evet neki is megcsinalni, de olyan nehez neki allni, kepeslapnak barmikor neki allok :-)
Puszi Ildiko

Sandra írta...

Your blog is fabulous!! You are so talented and creative!
Sandra x

Helen írta...

Beautiful LO!
Thanks for joining us at the ABC Challenge!
Helen x